Stvari iz 2000-ih zbog kojih ste mislili da ste kul, a sad vam je neugodno

Stvari iz 2000-ih zbog kojih ste mislili da ste kul, a sad vam je neugodno

Dovoljno je prošlo vremena da se pomirimo s činjenicama i mirne duše priznamo da smo pre deset do 15 godina izgledali zaista smešno zbog trendova koji su nam tada nametnuti (da, i mi se tešimo). Ovo su stvari iz 2000-ih koje bismo rado da zaboravimo.

Foto: Shutterstock

Pričamo o modnim gresima, pa čak i zločinima koje smo svi počinili u ovom milenijumu, a zbog kojih bismo najradije da neko spali sve naše stare fotke.

Šljokice, šljokice, šljokice svuda

Remenje, jakne, majice... Sve je moralo imati štras, šljokice i kamenčiće po sebi. Ako niste svetlucali poput božićne jelke, niste bili u trendu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fashionoutfits (@ootd_0.1) дана

Stil Avril Lavinj

Sve su tinejdžerke tih 2000-ih želele da izgledaju poput zločeste devojke Avril. Crna olovka oko očiju, ravna kosa koja izgleda masno, široke pantalone ili karirani minić, uska majica i stav kao da ćete svakog trena skočiti na svoj skejtbord. Iako ga nemate. I ne znate da ga vozite.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ????? ?? ???? ❌ (@myhappyxnding) дана

Cargo pantalone

Za ovaj modni greh su krivi i muškarci i žene. Široke pantalone s barem šest džepova bile su ultimativni hit, a pravi zločin bile su one sa zatvaračem kojim se duge nogavice mogle pretvoriti u kratke. Kod žena je posebno popularno bilo spustiti ih dosta nisko, toliko da se vide tange.

 Foto: Youtube/Screenshot

Plišane trenerke

Naročito su popularne bile one brenda "Juicy Couture", ali kako su one dolazile s nešto većom cenom, tržište su preplavile brojne kopije. Kao i cargo pantalone, i ovaj je trend popularizovala J.Lo.

Jedan klasik - Ugg čizme

Iako zapravo nikad neće umreti, ovaj trend svoj je vrhunac imao 2000-ih kad je gotovo svaka cura u regionu, ali i širomm sveta, imala jedan par, originalni ili kopiju. "Agsice" su bile ultimativni hit, a svaka zimogrozna osoba i danas se zaklinje u njih.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели UGG® (@ugg) дана

Pramenovi

Vratimo se na dečke koji su u prošloj deceniji izbeljivali kosu više od devojčica. Svetli vrhovi kose bili su hit koji su nam nametnuli boj bendovi. Sumnjamo da bi Džastin ponovio ovu frizuru.

No nisu samo dečaci krivi za ovaj stilski greh, kombinacija crnih i plavih pramenova u to je vreme bila popularna i kod devojčica.

Pantalone jako niskog struka s kratkim topovima

Setimo se samo Šakire i njenog stila u vreme hita "Whenever, wherever".

Ostavi komentar