Ako želite ravan stomak - ovo su trbušnjaci za lenje!

Ako želite ravan stomak – ovo su trbušnjaci za lenje!

Mnogi od nas maštaju o ravnom stomaku, ali retko ko želi da se pomuči, tačnije da vežba. Srećom, TikTok ima rešenje za sve! Ovo su trbušnjaci za lenje!

Foto: Pixabay

Naime, nedavno je jedna blogerka na TikToku predložila jednostavno rešenje za sve one koji žele ravan stomak, a da pri tom ne moraju da ulože napor čak ni da se pomere iz stolice!

U videu pod nazivom "trbušnjaci za lenje" pokazala je kako da uradite nekoliko jednostavnih vežbi bez rekvizita, koristeći samo jednu stolicu.

Biće vam potrebno pola sata za nekoliko jednostavnih pokreta koji će da učine čuda za vaš stomak.

@silvye_st_befit #kucnitrening #bezrekvizita 🔅sjedni i zadrži trbuh uvučen, a leđa ravno tjekom izvođenja svih vježbi.🔅svaku vježbu izvedi 15 X.✅️naizmjenično podiži koljena na izdah✅️oba koljena podiži visoko✅️dlanovi su iza glave, a laktovi otvoreni, spajaj lakat sa suprotnim koljenom dok radiš okret iz trupa na izdah✅️dosegni rukom prema suprotnoj nozi koju podižeš ravnu u koljenu dok radiš okret iz trupa@silvye_st_befit @silvye_st_befit #trbušnjaci #treningzastomak #vjezbezastomak #fitover40 #fittok ♬ original sound - 🤷🏻‍♀️

Zatvoreno za komentare.