Odlučio je da testira sebe - jutjuber mesec dana radio po 100 sklekova dnevno!

Odlučio je da testira sebe – jutjuber mesec dana radio po 100 sklekova dnevno!

Jutjuber MattDoesFitness najpoznatiji je po svojim serijama izazova u fitnesu među kojima je bio test Navy Seals, američke vojske i ples na šipki. Većinu je pao, ali je shvatio da su sklekovi njegova slaba tačka. I tu se rodila nova odluka. Onda je krenuo da radi stotinu sklekova dnevno!

Foto: Shutterstock

Razočaran u svoje rezultate odlučio je da testira sebe. Uspevao je da uradi 46 sklekova, a sebi je zacrtao cilj od 100 sklekova dnevno - celi mesec. Napravio je video kako je izgledao tok ovog izazova.

Sklekove je radio svaki dan u isto vreme što znači da je njegov organizam imao samo 24 sata za odmor, što i nije bilo idealno. Stotinu sklekova nije uspevao da uradi u jednom nizu, već s pauzama od minut-dva, ali nije odustajao.

Za 30 dana uspeo je da poveća broj sklekova koje radi u nizu sa 46 na 61. To znači da se njegov performans nije unapredio značajno.

Zaključio je da su sklekovi pogodni za početnike da izgrade mišiće, ali kako bi dalje napredovali preporučio im je da dodaju nekoliko treninga izdržljivosti i počnu da dižu tegove.

4 reagovanja na “Odlučio je da testira sebe – jutjuber mesec dana radio po 100 sklekova dnevno!”