Ima posebno značenje - šta znači kada sanjate sebe u venčanici?

Ima posebno značenje – šta znači kada sanjate sebe u venčanici?

Ovaj san donosi važne poruke vaše intuicije, podsvesti i predstavlja znak od univerzuma. Prema sanovniku, ako udata žena sanja sebe u venčanici, to znači da se savršeno razumete sa svojim partnerom.

Foto: Shutterstock

San ukazuje da će između supružnika zavladati predivna romantična atmosfera.

Ako slobodna žena sanja sebe u venčanici, sanovnik ukazuje da će uskoro upoznati svoju srodnu dušu i da će započeti romantičnu vezu.

Takođe, venčanica u snovima može predviđati srećnu porodičnu budućnost.

Ukoliko u snu vidite venčanicu u izlogu, veruje se da ćete dobiti dragocen poklon, a san o prijateljici koja je obučena u belo znači da vam stižu dobre vesti.

Ako datum vašeg venčanja nije određen, a u snu vidite venčanicu ili je čak prislonite uz sebe, uskoro će vam se život možda dramatično promeniti. Možda ćete imati novog izabranika.

Ako u snu isprobate venčanicu, možda ćete biti unapređeni na poslu. To znači da ste zadovoljni svojim položajem u društvu i na poslu. Takođe može obećati promenu posla zbog bolje zarade. Takođe, san u kojem se pojavljuje venčanica može govoriti o upoznavanju novih zanimljivih ljudi i sjajnu komunikaciju.

U sanovniku su takođe zabeležena sledeća tumačenja:

- Šivenje venčanice u snu - uskoro ćete možda dobiti bračni predlog.

- Videti drugu devojku u venčanici znači da ćete imati zanimljive romantične ponude.

- Ležanje u beloj haljini je svađa sa vašim ljubavnikom.

- Pocepana ili isečena venčanica - izazovan period sa srodnom dušom.

Vredi obratiti pažnju na boju venčanice u snu. Ako je čisto i belo, ovo je povoljna prognoza za budućnost. Ako je prljava, pred vama je težak put pre nego što postanete srećna osoba i postignete blagostanje, piše Srbija Danas.

Zatvoreno za komentare.