Veruje se da donose lošu sreću - ove stvari ne smete raditi na svoj rođendan!

Veruje se da donose lošu sreću – ove stvari ne smete raditi na svoj rođendan!

Svi koji vole da proslavljaju rođendan, trebalo bi da znaju i pojedine običaje. Ove stvari ne smete raditi na dan svog rođendana!

Foto: Shutterstock

Kada ljudi dođu u neke kasnije godine, sve manje obraćaju pažnju na svoj rođendan. Mnogi misle da je to besmisleno još uvek slaviti, radovati se, ali tu leži ogromna „zamka“ i greška koju odrasli prave.

Rođendan je važan dan za našu energiju. To bi trebalo da bude dan radosti, slavlja, dobrih vibracija, trenutak kada se možete još više povezati sa sobom.

Kada se probudite, zahvalite se na svemu lepom što vam se izdešavalo do sada. Izbacite iz glave sve ružne i loše misli, jer je veoma bitno u kakvoj ste vibraciji baš tog dana.

Još u davnim danima verovalo se da ono što zračite na svoj rođendan, to privlačite cele godine. Sukobi, negativne emocije i agresija su neprihvatljivi jer će blokirati protok čiste energije, a vas učiniti ranjivim za negativne komentare i toksične ljude.

Razmislite šta ste dobro uradili u godini koja je iza vas, zbog čega treba da budete ponosni na sebe, šta treba da promenite…

Kupite sebi neki poklon, obucite se lepo, čak iako ne pravite proslavu, uradite sitnice koje će vam popraviti raspoloženje, piše Novosti Magazin.

Verovanja i običaji na rođendan

- Ne pozajmljujte ništa od drugih dan pre svog rođendana i na sam dan. U suprotnom, veruje se da će vas tokom cele godine progoniti finansijski problemi.

- Zaštitite se od komunikacije sa toksičnim ljudima, već se okružite najbližima koji vam donose ljubav i radost.

- Ne slavite rođendan unapred, veruje se da donosi lošu sreću.

- Izbegnite sve negativne emocije, već se potrudite da budete celog dana pozitivno raspoloženi.

- Ne svađajte se i ne ulazite u konflikt sa drugima, već stvorite na dan svog rođendana atmosferu mira i pozitivne energije.

- Ne osuđujte ljude koji su vam doneli poklon koji vam se ne dopada, već budite iskreni i  zahvalni za svaki dar.

Zatvoreno za komentare.